Vrijgezellen of een teamuitje?
Yoga workshops met Bara
Gaat je vriendin trouwen?
Bruidsyoga workshop!
Leer beter met stress omgaan
Gezond van binnenuit ♥
previous arrow
next arrow
Slider

Yoga Workshops

Leuk dagje met vriendinnen, familiedag of een teamuitje? Met een yoga workshop maak je er een speciale dag van! Ik geef workshops in heel Nederland en op afspraak ook in het buitenland. Volg mij op facebook of instagram voor de laatste updates en blijf op de hoogte!

Heb je vragen? Neem contact met mij op of bekijk mijn aanbod hieronder.

Nieuw: Bachelorette Party Yoga!

Gaat je vriendin trouwen en wil je haar verrassen met een leuke activiteit op haar vrijgezellendag? Wat zeg je van een bruidsyoga workshop? 

Ik heb een super leuk yogaprogramma bedacht voor deze speciale dag! Alle aandacht gaat naar de bride-to-be. Bachelorette-Party Yoga is de perfecte keuze om even te ontspannen en mindful genieten van de dag (voordat je de stad in gaat natuurlijk!).

De duur, stijl, intensiviteit en het niveau van zweverigheid bepaal jij want jij kent de bruid het best. Mogelijk in heel Nederland. Neem contact met mij op voor meer informatie en tarieven. Samen komen we er wel uit!

Wat zeggen anderen over mij?

Bara heeft een aanstekelijk enthousiasme waardoor je zelf op een leuke manier wordt uitgedaagd om mee te gaan doen met yoga. Ze denkt mee met de cursisten en biedt alternatieven aan als je iets lichamelijk niet kan.

Hetty, Dieren

Ik geniet van Bara's lessen. Ze zorgt ervoor dat iedereen zich welkom en comfortabel voelt. Ze legt de houdingen heel goed uit en de lessen zijn verfrissend en vernieuwend voor zowel lichaam als geest.

Jitti, Arnhem

Gallery

Close Menu