Yoga 'specials': Unieke en langere lessen
Yoga workshops met Bara
Gaat je vriendin trouwen?
Bruidsyoga workshop!
Leer beter met stress omgaan
Gezond van binnenuit ♥
previous arrow
next arrow
Slider

Yoga Workshops

Leuk dagje met vriendinnen, familiedag of een teamuitje? Met een yoga workshop maak je er een speciale dag van! Ik geef workshops in heel Nederland en op afspraak ook in het buitenland. Volg mij op facebook of instagram voor de laatste updates en blijf op de hoogte!

Heb je vragen? Neem contact met mij op of bekijk mijn aanbod hieronder.

Twee nieuwe data ingepland!

Yoga & Gong Sound Bath

De Gong & Sound Bath, is een vorm van meditatie waarin je lichaam zich open stelt aan de heerlijke klanken en geluiden van de gong. Tijdens de Sound Bath lig je ontspannen op een yogamat met comfortabele kleren aan. De vibraties van de gong dringen binnen je lichaam en laten de fysieke en emotionele blokkades los. Er is geen water bij betrokken.

Ontzettend lekker en ontspannend in combinatie met een Hatha Yoga les voor de complete ZEN ervaring!

  • Wanneer: Vrijdag 17 april en 12 juni vanaf 19 uur (ca 2,5 uur)
  • Waar: Studio Yoga Bara @Lokaal5 in Silvolde
  • Prijs: €35
  • Docenten: Bára Plantina en Shermen Wallé
  • Geschikt ook voor yoga & gong beginners!

Meer info? Download hier de flyer of neem contact met mij op.

17

april

12

juni

28

februari

Special | Workshop

Vinyasa Yoga met Lotte

Vinyasa yoga is een vorm van Yang yoga: het is dynamisch en krachtig. Het betekent het verbinden van houdingen (asana’s) op de beweging van de adem. Door de actieve flow, gekoppeld aan de adem, zullen de wervelingen in je geest steeds iets meer verstillen. Je zult een actieve les gaan ervaren met zonnegroeten, afwisselende asana’s (staand, zittend en liggend), een meditatie en een eindontspanning als afsluiting.

  • Wanneer: Vrijdag 28 februari 19-20:30 uur
  • Waar: Studio Yoga Bara @Lokaal5 in Silvolde
  • Prijs: Strippenkaart of losse les €13
  • Geschikt ook voor Vinyasa beginners!

Meer info? Download hier de flyer of neem contact met mij op.

Bachelorette Party Yoga!

Gaat je vriendin trouwen en wil je haar verrassen met een leuke activiteit op haar vrijgezellendag? Wat zeg je van een bruidsyoga workshop? 

Ik heb een super leuk yogaprogramma bedacht voor deze speciale dag! Alle aandacht gaat naar de bride-to-be. Bachelorette-Party Yoga is de perfecte keuze om even te ontspannen en mindful genieten van de dag (voordat je de stad in gaat natuurlijk!).

De duur, stijl, intensiviteit en het niveau van zweverigheid bepaal jij want jij kent de bruid het best. Mogelijk in heel Nederland. Neem contact met mij op voor meer informatie en tarieven. Samen komen we er wel uit!

Wat zeggen anderen over mij?

Bara heeft een aanstekelijk enthousiasme waardoor je zelf op een leuke manier wordt uitgedaagd om mee te gaan doen met yoga. Ze denkt mee met de cursisten en biedt alternatieven aan als je iets lichamelijk niet kan.

Hetty, Dieren

Ik geniet van Bara's lessen. Ze zorgt ervoor dat iedereen zich welkom en comfortabel voelt. Ze legt de houdingen heel goed uit en de lessen zijn verfrissend en vernieuwend voor zowel lichaam als geest.

Jitti, Arnhem

Volg mij op Instagram

Close Menu