Hatha Yoga in de Achterhoek
Bedrijfsyoga met Bara
Samen stellen we een Hatha yoga
programma op maat
Leer beter met stress omgaan
Gezond van binnenuit ♥
previous arrow
next arrow
Slider

Bedrijfsyoga in de Achterhoek

Zelf heb ik jarenlang een kantoorbaan gehad. Daarom begrijp ik hoe belangrijk het is om als medewerker niet alleen gezond te blijven, maar ook gemotiveerd en productief te zijn voor het bedrijf of organisatie. Kijk hier voor meer voordelen die regelmatige yoga practice voor je bedrijf kan brengen.

Samen met jouw bedrijf stellen we een programma op maat dat aansluit bij de bedrijfscultuur en behoeftes van je medewerkers. Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op! 

Ik kom yogales geven bij jullie bedrijf. Wij hebben dan op jullie locatie een leeg kantoor of een gezamenlijke ruimte nodig. Jullie medewerkers kunnen na de les gelijk weer aan de slag of lekker naar huis in het geval van een yogales na werktijd.

Geen ruimte beschikbaar? Dan zorg ik voor een geschikte ruimte in de buurt van je bedrijf. 

Ik zorg voor alle yogamatten, meditatiekussens, dekens en yogablokken. Ik gebruik materialen van de beste kwaliteit, zodat jouw werknemers de les maximaal kunnen benutten. 

Medewerkers kunnen natuurlijk ook hun eigen yogamat meenemen.

Yoga voor het begin van de werkdag, tussen de middag of juist aan het eind? Lesduur van 60-90 minuuten of zelfs langer? Zweverig of juist heel erg down-to-earth? Uitdagend of ontspannend? 5, 20, of 100 lessen? Engels of Nederlands?

Iedere bedrijf is anders en daarom is het belangrijk om samen te kijken wat het best bij jouw bedrijf en mensen past. 

Tarieven zijn afhankelijk van de duur van de les, het aantal studenten, het aantal bestelde lessen en de locatie (binnen of buiten de organisatie). Neem contact met mij op voor een op maat gemaakte offerte. 

Vraag je gratis proefles aan!

Heb je twijfels? Ik kom een gratis proefles geven en op basis daarvan kan je jouw beslissing nemen. Laat mij een bericht achter en samen komen we er wel uit. 

Voordelen van bedrijfsyoga met Bara

Lagere ziekteverzuim

Door regelmatige practice van Hatha Yoga worden de innerlijke organen en klieren gestimuleerd. Bloedsuiker en bloeddruk worden weer in balans gebracht. Met als gevolg een gezond lichaam met een versterkte weerstand.

Burn-out voorkomen

Hatha Yoga helpt je medewerkers zichzelf beter leren kennen. Door controle over het lichaam tijdens de asanas kunnen negatieve gedachten worden beheerst en worden stilgezet. Hatha Yoga helpt je medewerkers grenzen te stellen en op tijd aangeven als er iets niet in orde is.

Stress & concentratie

Met de juiste ademhalingsoefeningen leren je medewerkers niet alleen met stress om te gaan maar stress ook te elimineren. Een ontspannen medewerker kan beter nadenken en zich beter concentreren. Ze lossen problemen op een creatievere manier op en voelen zich gemotiveerd.

Gezond lichaam

Hatha Yoga biedt tegenwicht tegen de eenzijdige en herhalende belasting op het lichaam (RSI) veroorzaakt door zowel zitten achter computer als zwaar werk in het magazijn. Hatha Yoga draagt ook bij aan flexibele en sterke spieren, gezonde gewrichten en wervelkolom.

Mindful & happy & creatief

Yoga helpt je beter slapen wat direct invloed heeft op ons happiness niveau. Een uitgeruste medewerker is een aangename medewerker die beter in staat is om te communiceren met haar/zijn collega's, klanten of studenten.

Productiviteit

De bedoeling van Hatha Yoga is niet om de productiviteit van je medewerkers eindeloos te blijven verhogen. Hatha Yoga kan je echter helpen om de productiviteit te optimaliseren. Wil je ook dat je bedrijf gezond en productief is? Lees hieronder waarom je voor Yoga Bara zou moeten kiezen.

Wat zeggen anderen over mij?

Bara heeft een aanstekelijk enthousiasme waardoor je zelf op een leuke manier wordt uitgedaagd om mee te gaan doen met yoga. Ze denkt mee met de cursisten en biedt alternatieven aan als je iets lichamelijk niet kan.

Hetty, Dieren

Ik geniet van Bara's lessen. Ze zorgt ervoor dat iedereen zich welkom en comfortabel voelt. Ze legt de houdingen heel goed uit en de lessen zijn verfrissend en vernieuwend voor zowel lichaam als geest.

Jitti, Arnhem

Close Menu