Slide 1
Yoga aanbod
Yoga voor bedrijven en organisaties
Slide 2
Samen maken we een Yoga
programma op maat
Slide 3
Leer beter met stress omgaan
Gezond van binnenuit ♥
previous arrow
next arrow

Yoga voor bedrijven

Zelf heb ik jarenlang een kantoorbaan gehad. Daarom begrijp ik hoe belangrijk het is om als medewerker niet alleen gezond te blijven, maar ook gemotiveerd en productief te zijn voor het bedrijf of organisatie. Kijk hier voor meer voordelen die regelmatige yoga practice voor jouw bedrijf kan brengen.

Samen met jouw bedrijf maken we een programma op maat dat aansluit bij de bedrijfscultuur en behoeftes van je medewerkers. Wil je meer weten? Lees dan verder of neem contact met mij op! 

Yoga op maat

Waar hebben jullie behoefte aan?

Yoga op locatie

Efficiënt

Yoga tools

Verzorgd

Fiscaal aftrekbaar

Yoga voor bedrijven is altijd fiscaal aftrekbaar. In sommige gevallen alleen voor het bedrijf, in andere gevallen ook voor de medewerkers. Er zijn drie opties:

Elke optie heeft zijn voor- en nadelen. Zo is yoga binnnen het Arboplan bijvoorbeeld niet locatie gebonden maar moet wel goed onderbouwd worden in de risico-inventarisatie en evaluatie (RI&E). Maak je gebruik van de vrije ruimte binnen de WKR, dan mogen de medewerkers in hun eigen tijd en wellicht met een eigen bijdrage naar de openbare yogalessen komen. Wil je de yogalessen op nihil waarderen net als koffie of thee? Dan moeten de lessen uitsluitend op de werkplek plaatsvinden en mogen de kosten niet op het loonstrook van de medewerkers staan. 

Maak een afspraak om het juiste aanpak te kiezen voor jouw bedrijf. Persoonlijk leg ik graag alle mogelijkheden en voordelen in detail uit.

Tarieven

Tarieven zijn afhankelijk van de duur van de les, het aantal studenten, het aantal bestelde lessen en de locatie (afstand, binnen of buiten de organisatie). Neem contact met mij op voor een op maat gemaakte offerte. 

Vraag een proefles aan!

Ben je er nog niet helemaal uit? Ik kom graag een proefles van 45-75 minuten geven en op basis daarvan kan je jouw beslissing nemen om met yoga te starten. Bel of laat een bericht achter voor meer informatie.

Voordelen van yoga voor bedrijven

Lager ziekteverzuim

Door regelmatige practice van yoga worden de innerlijke organen en klieren gestimuleerd. Bloedsuiker en bloeddruk worden weer in balans gebracht. Met als gevolg een gezond lichaam met een versterkte weerstand.

Burn-out voorkomen

Yoga helpt medewerkers zichzelf beter leren kennen. Door controle over het lichaam tijdens de asanas kunnen negatieve gedachten worden beheerst en worden stilgezet. Regelmatige practice helpt medewerkers grenzen te stellen en op tijd aangeven als er iets niet in orde is.

Stress & concentratie

Met de juiste ademhalingsoefeningen leren medewerkers niet alleen met stress om te gaan maar ook stress te elimineren. Een ontspannen medewerker kan beter nadenken en zich beter concentreren. Ze lossen problemen op een creatievere manier op en voelen zich gemotiveerd.

Gezond lichaam

Yoga biedt tegenwicht tegen de eenzijdige en herhalende belasting op het lichaam (RSI) veroorzaakt door bijv. zitten achter computer of zwaar werk in het magazijn. Yoga draagt ook bij aan flexibele en sterke spieren, gezonde gewrichten en wervelkolom.

Mindful & happy & creatief

Yoga helpt je beter slapen wat direct invloed heeft op ons happiness niveau. Een uitgeruste medewerker is een aangename medewerker die beter in staat is om te communiceren met haar/zijn collega's, klanten of studenten.

Productiviteit

De bedoeling van yoga is niet om de productiviteit van je medewerkers eindeloos te blijven verhogen. Het kan je echter helpen om de productiviteit te optimaliseren.

Close Menu