Yoga aanbod
yoga lessen
yoga in het hartje van Silvolde
Studio Yoga Bara
Tijd voor jezelf
Beweging | adem | ontspanning
previous arrow
next arrow
Slider

Yoga lessen

Hieronder vind je onze aanbod van de reguliere yoga lessen. Van hele zachte en rustige lessen tot die wat uitdagender. Voor ieder wat wils! Ben je nieuwsgierig? Lees dan de aanbod hieronder. 

Kom je er niet uit welke les bij je past? Neem gerust contact met ons op.

Het lesrooster vind je hier. Tarieven dan hier.

Hatha Yoga

Bára | Maandag 18:30 – 19:45 uur

Een heerlijke combinatie tussen ontspanning & inspanning. 

In deze lessen beginnen we met ontspannings- en ademhalingstechnieken. Hierdoor kan je gelijk je rust vinden en de buitenwereld even achterlaten. Er komen verschillende soorten zonnegroeten en yogahoudingen aan bod, van de eenvoudige tot de wat uitdagendere. Voor de eindontspanning gebruikt Bára graag de klankschalen, het zingen en technieken vanuit yoga nidra.

Geschikt ook voor yoga beginners

Yoga Nidra & klankbad

Bára | Maandag 20:00 – 21:15 uur

Deze les komt vanaf maart/april 2021 op het lesrooster. Volg ons op social media voor actuele info. 

Slow Down Yoga

Lotte | Dinsdag 20:00 – 21:15 uur

De les begint met meditatie gevolgd door een lichte, rustige flow van staande, zittende en liggende houdingen uitgevoerd op jou ritmische adem. Een knipoog naar core versterking en een heerlijke eindontspanning. 

Geschikt ook voor yoga beginners en yogi’s met blessures en beperkingen.

Volg Lotte op bewustblijven.nl of Instagram.

Vinyasa Flow

Lotte | Woensdag 20:00 – 21:15 uur

Een speelse flow met staande, zittende en liggende houdingen gegeven met opties en uitdagingen. De houdingen worden aan elkaar geregen met Vinyasa’s (beweging tussen de houdingen), inclusief core versterking en een eindontspanning.

Geschikt ook voor yoga beginners.

Zwangerschapsyoga

Bára | Woensdag 18:30 – 19:45 uur

Yoga speciaal voor zwangere vrouwen met focus op de adem, versoepeling en versterking van het lichaam, ontspanning en meditatie.  

Vanaf januari 2021, elke woensdagavond met thee na afloop. Je mag op elk moment aansluiten. Je hebt een keuze uit twee strippenkaarten of losse lessen.

Deze lessen zijn ook geschikt voor yoga beginners en down to earth yogi’s.

Ashtanga Yoga

José | Donderdag 18:30 – 19:45 uur

Yogadocente José Dannenberg neemt je elke donderdagavond mee in de wereld van Ashtanga Yoga: een flow met vaste houdingen die verbonden zijn met de adem.

Wat kan je in deze lessen verwachten? Een intensieve flow met staande, zittende en liggende houdingen in een vaste volgorde aan elkaar geregen met Vinyasa’s. Uitgevoerd op een adembeheersing techniek – de Ujjayi adem. Afsluitend een eindontspanning.

Geschikt voor yogi’s die al bekend zijn met yoga.

Volg José op Instagram

Yoga & Meditatie

José | Donderdag 20:30 – 21:15 uur

Tijd om stil te staan bij jezelf, bewustwording van ademhaling en hoe je mind werkt m.b.t gedachten en emoties. Yoga houdingen waarin je wat langer in blijft zodat er ruimte gecreëerd m.b.t flexibiliteit, voelen en lichaamsbewustwording. Een zachte knipoog naar core en kracht en sluiten af met een eindontspanning.

Close Menu